Za sve koji baš i ne vole da troše reči Prisma laboratorija je osmislila stikere koji još uvek nisu viđeni ni na jednoj socijalnoj mreži.

 

Sticky AI je aplikacija iz Prisma laboratorije i donosi aplikaciju za umetničke filtere koja je prošle godine oduševila korisnike.

Sada je u ponudi nova aplikacija koja vaše fotografije pretvara u stikere. Kada budu spremni za slanje možete ih isporučiti preko aplikacija Messenger, WhatsApp, iMessage i drugih.

Svoju zbirku stikera moguće je obogatiti i sopstvenim likom tako što ćete uključiti aplikaciju i odaberati da li želite da se slikate, ili da iskoristite već postojeću sliku koju imate u galeriji.

Kada odaberete fotografiju, Sticky AI će automatski “iseći” pozadinu i ostaviti samo lik  na providnoj pozadini.

Postoji i opcija da držite dugme kamere, tako da napravite burst niz fotki koje će Sticky AI automatski spojiti u GIF, ukoliko ga vaša željena aplikacija za četovanje podržava kao format.

Dostupni su vam i filteri, koji će vašu fotku pretvoriti u crno-belu, ili sliku nalik crtanom filmu. U polje “Caption” upišite željeni tekst, i vaš stiker je spreman za slanje!loading...