SAMANTA JE SEKS LUTKA: Košta papreno, muškarci se OTIMAJU ZA NJU, a ima i jednu “nezgodnu” opciju (VIDEO)

Unapređena seks lutka po imenu Samanta, može da odbije svog vlasnika ukoliko se prema njoj ponaša "neprikladno".

printscreen/youtube.com/This Morning

Novi mod rada, koji je kreator ovog robota Serđi Santos nedavno demonstrirao u Centru za život – naučnom selu u Njukaslu, aktivira senzore ispod kože robota koji mogu da detektuju ako je njen partner agresivan, kao i ako Samanti dosadi partnrovo uporno navaljivanje. 

Ona sada može čak i da kaže “Ne!”, ako to želi.

Samanti je, verovatno, drago zbog novog unapređenja, budući da je, kada je prošle godine prvi put predstavljena na sajmu tehnologije završlia “veoma uprljana”, navode britanski mediji.

U teoriji, nove mogućnosti koje će imati seks roboti trebalo bi da doprinesu tome da ih njihovi vlasnici tretiraju kao prave žene – sa poštovanjem i svešću da bi trebalo da traže pristanak.

Međutim, i tu postoji “caka”. Ništa ne sprečava Samantinog partnera da ima odnos na nepokretnim robotom, budući da ona nema mogućnost da uzvrati na grubost. 

Robot, inače, ima pokretne ruke, kukove i lice, kao i mogućnost da zavodljivo šapuće na uvo. Samanta ima četiri različita režima rada: porodični, romantični, seks, kao i ekstra nevaljali mod, piše Indipendent.

Još uvek nije objavljeno kada će se Samanta naći u prodaji, ali se očekuje da će, kada počne masovna proizvodnja, njena cena biti oko 4.700 dolara.