SAMO ZA LEPŠU POLOVINU: Dame, predstavljamo vam najbolje “BEAUTY” APLIKACIJE koje morate imati u telefonu!

Telefon
Pixabay.com

Želite da promenite boju kose ili kupite novi ruž u nekoj smeloj boji? "Beauty" aplikacije će vam najbolje pokazati kako vam stoji...

 

Korišćenje gedžeta (umereno, naravno!) može i pozitivno uticati na našu lepotu. Predstavljamo vam pet najboljih “beauty” aplikacija koje će postati vaš lični guru za lepotu.

Plum Perfect 

Imate problem da odaberete odgovarajuću nijansu ruža za usne ili rumenila? Ova aplikacija će vam onda biti od izuzetne koristi! Ona koristi tehnologiju prepoznavanja lika (posredstvom selfija koji uradite) i analizira ton kože, tip kose i boju očiju sa fotografije. Program onda koristi te informacije i pravi listu make up proizvoda koji vama odgovaraju. Gotovo kao da imate svog ličnog make up savetnika! 

L’Oreal MakeUp Genius 

Online šminkanje? O da, moguće je! L’Oreal je kreirao program pomoću kog možete testirati njihov ceo asortiman make upa. Skenirajte lice i započnite svoje virtuelno šminkanje. Ovo je idealna prilika da isprobate sve boje koje do sada niste smeli. 

Bellashoot 

Ako provodite sate gledajući beauty tutorijale na You Tubeu, sigurni smo da ćete postati zavisni od ove aplikacije. Ovde ćete samo jednim klikom dobiti sve potrebne informacije o novim proizvodima, preporuke i savete i to direktno od najpoznatijih beauty blogera. I sve to, naravno, uz odlične tutorijale. 

Daily Water 

Svi znamo koliko je voda bitna za lep izgled kože, ali da li se svakog dana setite da popijete preporučenih osam čaša? Verujemo da ne. Zato instalirajte Daily Water koji će vas podsećati na to. Podesite alarm i pratite svoj napredak! 

Skin Better 

Sigurni smo da ćete biti jednako impresionirani tehnologijom za analizu kože koju krije ova aplikacija. Fotografišite se, napravite profil svoje kože, a ostalo će program uraditi sam. On pomoću tehnologije skeniranja kože, koju koriste i dermatolozi, identifikuje sve nepravilnosti na licu – crvenilo, bore, tamne fleke, a zatim vam daje preporuku proizvoda koji će rešiti te probleme.