Samsung Gear Fit proglašen za najbolji mobilni uređaj na Kongresu u Barseloni

Prema oceni GSMA organizacije Samsung Gear Fit najbolji je mobilni uređaj predstavljen na Svetskom mobilnom kongresu u Barseloni. Samsung Gear Fit prepoznat je kao jedan od najinovativnijih i najkreativnijih proizvoda, a nagrada za najbolji mobilni uređaj dodeljena je poslednjeg dana sajma.

Samsung Gear Fit je prvi zakrivljeni, Super AMOLED nosivi uređaj. Gear Fit nudi Samsung Gear tehnologiju sa fitnes alatima, pružajući korisnicima mogućnost da budu fizički aktivni, a da pri tome ne žrtvuju lični stil ili mobilnu povezanost.

Samsung Gear Fit dizajniran je da se udobno prilagodi ruci korisnika i nudi mnogo više od obične fitnes-trake jer su korisnici iako u pokretu,  stalno u toku uz obaveštenja sa Galaxy smart telefona, kao što su ona o dolazećim pozivima, elektronskoj pošti, SMS-u, alarmu, S-planeru i druge aplikacije.

Promenljive trake u crnoj, narandžastoj i moka sivoj boji, pružaju korisnicima mogućnost da izraze svoj individualni stil, menjajući izgled uređaja Gear Fit kako bi se slagao uz odeću, raspoloženje ili bilo koju vrstu aktivnosti. Elegantan novi Samsung Gear Fit pruža prednosti superiornog povezivanja Samsungove nosive tehnologije sa specijalnim fitnes treningom u realnom vremenu koji daje jedinstvene i personalizovane savete i preporuke za vežbanje.loading...