SMUČILO VAM SE SVE? Saznajte kako da ZAUVEK NESTANETE – sa Interneta!

e mail
pixabay.com

Jedan klik je dovoljan da se zauvek obrišete sa interneta, sa svakog sajta, servisa ili platforme na kojoj ste nekad bili.

 

Ako ste umorni od društvenih mreža i interneta uopšte, možda je vreme za pauzu ili za permanentno gašenje profila, naloga, svega što vam prouzrokuje stres. Učinite to pomoću sajta Deseat.me, koji nudi opciju da na jedan klik pronađete sve servise ili aplikacije na kojima postojite kao digitalna jedinka i obrišete se.

Deseat.me će pomoću mejl adrese, koju ćete uneti u pretraživač sajta, pronaći svaki servis na koji ste se ikad ulogovali s tim mejlom i ponuditi vam opciju da izbrišete nalog. Deseat.me ne traži nijednu lozinku, one pripadaju samo sajtovima na koje ste ulogovani i upisivaćete ih isključivo na tim sajtovima.

Deseat.me će na osnovu pristupa vašem GMail nalogu pronaći sve mreže, aplikacije, servise i platforme koje koristite, neće čuvati podatke o vama, a kao bezbednosni standard koristi OAuth 2.0 protokol.

U zavisnosti od toga koliko mejlova za logovanje na servise koristite i koliko naloga na mrežama i platformama imate, trajaće i proces brisanja, ali jedno dugme je dovoljno da se zauvek pozdravite sa svojim digitalnim životom.

Hoćete li ga pritisnuti?