Sećate se kada pre nekoliko godina niste želeli da izbrišete profil na Majspejsu i sada vaša fotografija, na koju niste baš previše ponosni, “luta” bespućima interneta?

 

Ako ne želite da se to isto dogodi s Fejsbukom važno je da u potpunosti izbrišete profil, sve objavljene statuse i fotografije.

Postupak je jednostavan, ali treba da prođe neko vreme dok se ne privede kraju, piše Popsugar.

Potrebna su tri koraka

1. Ulogujte se na svoj profil na Fejsu na računaru, tabletu ili mobilnom telefonu, ali nemojte to činiti putem aplikacije.

2. Ovaj link će vas odvesti direktno na stranicu putem kojem ćete izbrisati svoj profil. Dovoljno je da kliknute na “Delete my Account”.

3. Nakon što ste kliknuli na “OK” može da prođe i do 90 dana dok vaš profil u potpunosti ne nestane sa ove društvene mreže. Međutim, jednom kad se to dogodi više vas neće biti na Fejsu.