Sumnjate da još neko KORISTI VAŠ FEJSBUK PROFIL? Evo kako to da proverite

Fejsbuk
Pixabay.com

Za one koji se često pitaju da li im neko luta po Fejsbuk profilu već odavno postoji prosto rešenje za dolazak do odgovora.

 

Sumnjate da Fejsbuk ”delite” s još nekim? Da imate problem s hakerom koji iz nekog razloga može pristupiti vašem profilu? U samo dva jednostavna koraka možete saznati odgovor koji je često zabrinjavajući.

Dakle, sve što treba da uradite jeste da otvorite opciju Security, a potom Where You’re Logged In (ili menaged active sessions) i tako ćete videti s kojih IP adresa ste trenutno logovani na Fejsbuk.

Ukoliko ste, primera radi, boravili u Beogradu ili nekom drugom gradu i na ovom popisu vidite baš taj grad, onda ste verovatno bezbedni – možda se sami prijavili na Fejsbuk koristeći lokalni wireless.

Ukoliko, pak, na listi postoji neki grad u kojem definitivno niste bili u navedenom terminu, onda vam je najbolja opcija promene pristupnih podataka. Novi password rešiće problem, ali i pozvati na oprez prilikom narednog logovanja daleko od kuće. Oprez, u svakom slučaju.loading...