TRAŽITE LOGO za svoj biznis? Ovo je sjajno i BESPLATNO rešenje

Kompjuter
pixabay.com

Ko je ikada želeo da napravi logo, zna da je to jedna od najtežih stvari u pokretanju biznisa jer je to vaš vizuelni identitet i nešto po čemu ćete biti prepoznatljivi. Ovaj program će definisati vaš znak na osnovu podataka koje mu dostavite.

 

’Mark Maker’ je prototip i usluge koje pruža vam se neće naplaćivati, objavio je Inc.

Sistem počinje od imena vaše kompanije i nasumice nudi nekoliko varijacija dizajna za puno ime, koristeći različite fontove, boje, stilove i simbole. Što se budete više posvećivali ovom radu više ćete otkrivati alata i opcija, a sve će pratiti Pandora algoritam koji stvara više logotipa sa sličnim karakteristikama.

Kada jednom ustanovite šta vam se dopada, možete da radite na detaljima kao što su nijansiranje i razmaci među slovima.

Ovaj program uvek kombinuje dva elementa: font i ono na šta stavite naglasak, na primer geometrijski oblik ili simbol. Naravno, ovakav vid stvaranja znaka koji će vas predstavljati nije adekvatna zamena za čoveka, dizajnera koji će se posvetiti vašoj firmi i raditi bezbroj varijacija u saradnji sa vama.

Ali i logotipi se vremenom menjaju i modernizuju, stoga ukoliko ste tek na početku svoje velike zamisli i nemate mnogo početnog kapitala, ’Mark Maker’ je odlično rešenje za vas, a jednoga dana, kada ime vaše kompanije bude poznato, možete priuštiti dizajnera koji će raditi na vašem vizualnom identitetu i donositi vamkreativnija rešenja.