TRIK KOJI ĆE SE SVIDETI “ŠPIJUNIMA”: Kako da vidite fotke na zaključanom Instagram nalogu

Svakom od nas dogodilo da smo želeli da uđemo na nečiji profil na Instagram aplikaciji, ali da je taj isti bio privatan.

Pixabay.com

Iako je moguće zaobići tu prepreku tako što zapratite taj profil i dobijete ovlašćenje od tog korisnika za pristup, iz nekog razloga ne žele svi da zaprate te osobe ili vam prosto nisu dali odobrenje.

Postoji nekoliko načina kako da vidite objave sa tog zaključanog Instagram profila.

1. Ukoliko neko od vaših prijatelja prati taj profil, najlakše bi bilo da ih zamolite da vam izađu u sustret te da vam daju da pogledate.

2. Jedna od opcija je da napravite i lažan profil, te da se nadate da će vas taj profil prihvatiti.

3. Na Google pretraživaču mogu da se nađu fotografije sa tog profila pre nego što je isti bio zaključan! Uz to postoji opcija da taj korisnik ima i druge društvene mreže kao “Facebook”, pa moguće je da vidite i fotografije sa te mreže, prenosi Net. Sasvim je moguće da ćete naići i na tagovane fotografije tog profila na javnim profilima na Instagram aplikaciji.

4. Uvek postoji opcija da instalirate riskantne aplikacije sa Google Play Store prodavnice kao što su “WatchInsta” i “InstaSpy”, ali naš savet je da se ne upuštate u iste pošto aplikacije sumnjivog porekla traže pristup vašim ličnim podacima, a postavlja se pitanje da li ćete uopšte dobiti pristup profilu koji želite da pogledate.

5. Progutajte lični ponos i zapratite taj profil!