UVEK PUN IZNENAĐENJA: Fejsbuk uvodi najveću do sada promenu u Mesindžeru!

Mark Zakenberg je još jednom odlučio da šokira sve korisnike društvene mreže Fejsbuk, tako što sprema radikalnu promenu čuvenog mesindžera.

 

Umesto dosadne aplikacije koja vam jednostavno pokazuje prijatelje sa kojima ste se do sada dopisivali, mesindžer uvodi nove opcije kojima nastoji da poboljša uslugu korisnicima iste.

Sada ćete na početnoj stranici imati razne potkategorije poput opcije “favoriti” i “trenutno na mreži” u kojima ćete moći da vidite osobe sa kojima se najčešće dopisujete ili koje se u tom trenutku nalaze na Fesjbuku. Takođe, više nikada nećete zaboraviti da čestitate rođendan svojim prijateljima, jer se u mesindžeru nalazi i podsetnik za taj događaj.

“Način na koji čitate poruke na mesindžerima se nije promenio od kako su pametni telefoni došli na tržište i bilo je vreme da se neko doseti drugačije aplikacije. Upravo zato smo predstavili nekoliko modula, koji imaju za cilj da unesu malo raznolikosti u mesindžer. U narednom periodu ćemo ubaciti još potkategorija i pokušati još više da izmenimo i sam izgled ove aplikacije” rekao je Stan Čudnovski, glavni developer za

mesindžer u Fejsbuku.

Ukoliko se još uvek nova verzija ove aplikacije nije našla na vašem telefonu, ne morate da brinete jer zbog milionske klijentele Fejsbuka, treba da prođe neko vreme da mesindžer stigne i do vašeg telefona.