VEROVALI ILI NE: Postoji aplikacija za pranje zuba, evo zašto bi trebalo da je imate (VIDEO)

Aplikacija
Printscreen/Youtube

Ne izmišljamo, stvarno postoji takva aplikacija!

 

G.U.M. Play aplikacija namenjena je za pranje zuba, a napravljena je s ciljem da pranje zuba učini zabavnijim i da mu se češće vraćate. Aplikacija, nastala u Japanu, a dostupna za iOS i Android, analizira način na koji ste do sada prali zube i na osnovu dobijenih rezultata postavlja vam izazove i predlaže drugačije ili bolje načine za pranje zuba.

Da bi aplikacija G.U.M. Play radila potrebno je da na svoju četkicu pričvrstite dodatak u kojem se nalazi monitor koji će pratiti kako perete zube i putem Bluetooth veze na telefon ili tablet poslati informacije o tome. Kad se analiziraju navike u pranja zuba aplikacija nudi tri moda da ih promenite ili unapredite: „Mouth Monster“ igru u kojoj je po uputstvu s ekrana potrebno pobediti bakterije u ustima; „Mouth Band“ koji stvara muziku ukoliko oponašate zadate pravce kretanja četkice u ustima i „Mouth News“ tokom kojeg čitate vesti dok perete zube, ako aplikacija ustanovi da su vaše navike u pranju zuba bile već dobre.

Cena kompleta (aplikacija i nastavak za četkicu) košta 5.000 jena, što je otprilike isto toliko srpskih dinara (oko 40 evra).