WhatsApp ne radi većini, da li ste i vi među njima?

Voc ap
pixabay.com/en

Proverite da li je vaš uređaj na listi, jer WhatsApp se ne vraća!

 

Kako smo ranije i objavili, nakon 31. decembra 2016. godine prestao je da radi WhatsApp na nekim starijim uređajima, koje ćete pronaći u listi dole. WhatsApp je rešio da „provetri“ podršku za uređaje na kojima je moguće koristiti aplikaciju, a nakon gašenja iste za uređaje starijeg datuma sav razvojni i drugi potencijali biće okrenuti novijim uređajima i telefonima.

Od 1. januara WhatsApp ne radi na:
 

– Android 2.1
– Android 2.2
– Windows Phone 7
– iPhone 3GS i
– svi Apple uređaji na iOS 6 (iPad, iPod, iPhone).

Dok se ne pojave novi Nokia telefoni, koji su najavljeni za kraj marta 2017. godine, WhatsApp će funkcionisati i na starim Nokia Symbian i Series 40 i 60 uređajima nekadašnjeg #1 proizvođača. Jedna od omiljenih aplikacija za ćaskanje i razmenu poruka objavila je na svom blogu da će podrška za pomenute Nokia uređaje prestati tek 30. juna, što je sasvim dovoljno vremena da svi koji koriste stari, zamene svoj telefon novim Nokia uređajem.

BlackBerry uređaji su, još ranije, potvrđeni da ostaju na listi podržanih do 30. juna, takođe, uključujući BB10 operativni sistem.

Prema anketi koju je sproveo britanski portal Metro, od 1. januara čak trećini čitalaca tog medija prestaće da radi WhatsApp, što pokazuje da su ljudi vezani za stare uređaje i da neki od nas i dalje ne vole da nadograđuju svoje operativne sisteme (ako je to moguće).

Da li je i vaš uređaj na listi za „odstrel“ WhatsApp aplikacije?