Za lakše poslovanje: Aplikacija za bolju prodaju!

M&I Systems, Co. Group, jedna od vodećih regionalnih kompanija za informatički inženjering i menadžment konsalting predstavila je naprednu MIS Android aplikaciju za sve organizacije koje žele da optimizuju i unaprede svakodnevne aktivnosti u sektoru prodaje.

značajno su promenile i nastavljaju da kroje filozofiju i način rada kompanija širom sveta, diktirajući međusobne odnose organizacije sa njenim klijentima, partnerima i zaposlenima. Tradicionalne metode upravljanja podacima i prenosa informacija ne samo da su prevaziđene, već su često rizične i ograničene u smislu kapaciteta.

Napredna IT rešenja nude nove, sofistifirane platform i alate koji optimizuju poslovanje: smanjuju troškove, povećavaju efikasnost i obezbeđuju profit kompanija.

M&I Systems, Co. Group, razvio je MIS Business Suite, savremenu platformu koja integriše sve MIS aplikacije: MIS ERP, MIS BPM, “MIS Entersoft CRM”, “MIS Planer”, MIS BI, “MIS Mobile Computing”, i koja korisnicima nudi cloud i integraciju sa ostalim sistemima.

MIS Android aplikacije za mobilne telefone, tablete i druge savremene uređaje značajno utiču na produktivnost zaposlenih, unapređuju interakciju sa kupcima, a sigurnost sistema je neupitna jer je pristup omogućen samo autorizovanim korisnicima mreže.

“Uz aplikacije imate uvid u sva dešavanja u organizaciji: od primedbi kupaca, do rezultata prodaje, i to u realnom vremenu, pa korisnici mogu da odgovore na aktuelne promene i događanja”, objašnjava Dragoljub Prijić, izvršni direktor u kompaniji M&I Systems, Co. Group.

Ceo sistem prodaje u jednom uređaju

Uz aplikaciju MIS Android Prodaja obezbeđuje se pregled dnevnog plana obilaska partnera po rutama i komercijalisti, pregled zaliha sa terena, kao i dugovanja partnera- objedinjeno i pojedinačno po klijentu. Značajne pogodnosti su i rad sa više firmi u jednoj aplikaciji, off line režim rada, zatim čuvanje naloga lokalno, do prvog online prijavljivanja i sinhronizacije, a aplikacija omogućava i periodični backup podataka sa uređaja.

MIS Android Prodaja nudi i mogućnost definisanja cenovnika po partnerima, otpreme iz više magacina po izboru komercijaliste, zatim unos stavki naloga po pakovanjima i količinski, kao I ažuriranje naloga sve do momenta sinhronizacije, a omogućen je i grupisani prikaz artikala po klasifikacijama.

MIS Android Prodaja direktno na uređaju prikazuje i kredit limit politiku (semafor označavanje partnera u odnosu na dugovanje), kao i rabatnu i valutnu politiku.

Kompanija M&I Systems, Co. Group je jedna od vodećih domaćih kompanija u ERP, BPM i BI rešenjima, sa više od 20 godine iskustva i više od 250 klijenata u Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, BiH, Hrvatskoj i Sloveniji. Novosadska kompanija je partner i drugih velikih svetskih softverskih kuća: SAP, IBM, Software AG, itd.loading...