Želite Windows 10 Anniversary Update? Evo kako da ga ODMAH PREUZMETE

Windows 10
Promo

Uz nove mogućnosti i inovacije koje stižu u okviru Anniversary ažuriranja, Microsoft sa zadovoljstvom najavljuje i početak novog, nedeljnog video-serijala pod nazivom “Ove nedelje na Windowsu” ("This Week on Windows" ili TWOW), u okviru kojeg ćete moći da pratite najnovije Windows vesti, aplikacije i savete.

  

Sa preko 150 poboljšanja koja doprinose dužem trajanju baterije, Windows 10 Anniversary Update donosi značajna unapređenja za bolji i dugotrajniji rad kompjutera.

Pogledajte prvu epizodu “Ove nedelje na Windowsu” za pregled novih karakteristika i inovacija koje donosi Anniversary ažuriranje, uključujući:

– Windows Ink – funkcija koja snagu Windows-a prenosi u poteze olovkom, omogućujući jednostavno hvatanje beležaka, crtanje po ekranu ili skiciranje ideja.

– Poboljšanje bezbednosti uz Windows Defender i Windows Hello funkcionalnosti za aplikacije i web lokacije.

– Poboljšana energetska efikasnost pregledača Microsoft Edge za maksimalno trajanje baterije PC-a, i dolazeće ekstenzije — uključujući Pinterest Pin It Button, Amazon Assistant, AdBlock, Adblock Plus i LastPass— koje će doprineti dodatnoj personalizaciji korisničkog iskustva.

– Nova Windows Store lokacija spaja najbolje za Windows i Xbox – u jedinstvenu lokaciju za zabavu i igru.

– Inovacije za savremene učionice, uključujući brže i jednostavnije podešavanje uz potpuno nove alate koji će pomoći nastavnicima da brzo postavljaju sistem i upravljaju njime.  

Ukoliko korisnici ne žele da čekaju da ažuriranje stigne do njih, na ovom blogu  mogu saznati detalje o tome kako da preuzmu Windows 10 Anniversary Update.loading...