ZNAMO ŠTA SRBE NAJVIŠE ZANIMA! Ovo su NAJPRETRAŽIVANIJI POJMOVI NA GUGLU u 2017. godini

Google
Promo

Znamo šta ste pretraživali ove godine ;)

 

Objavljivanjem ovog izveštaja Gugl nudi jedinstvenu perspektivu o najznačajnijim momentima i trendovima u Srbiji tokom 2017. godine.

Ove godine, građani Srbije su se na Gugl pretraživaču najviše zanimali za vremensku prognozu, a s obzirom na to da se košarkaška reprezentacija Srbije izborila za srebrnu medalju na Eurobasketu u Istanbulu, ne čudi što se upravo ovo evropsko prvenstvo u košarci našlo na drugom mestu.

Iako je počeo pre samo tri meseca, rijaliti “Zadruga” našao se na trećem mestu liste najpretraživanijih pojmova u Srbiji tokom cele 2017. godini. Građane naše zemlje najviše su zanimala dešavanja u novoizgrađenom gradu nadomak Beograda, gde trenutno boravi 36 poznatih ličnosti.

Samo u poslednjem kvartalu godine, tačnije od septembra, kada je “Zadruga” počela, ovaj pojam pretražen je na Guglu u Srbiji čak 1.355.986 puta. Po Guglovim trendovima, odmah za pojmom “Zadruga”, našla se i TV Pink, na četvrtom mestu najpretraživanijih pojmova u Srbiji.

Na listi najpretraživanijih serija u 2017. godini, na sedmom mestu našla se i turska serija “Beskrajna ljubav” koja se ove godine emitovala na TV Pink.