KONTROLNA TABLA U PLAMENU: Zamenjena baterija Ajfona umalo izazvala tragediju! (VIDEO)

U videu koji kruži Internetom vidi se telefon Ajfon 6 koji se zapalio na kontrolnoj tabli automobila dok je auto bio u pokretu i čuje se vrisak žene koja se tada nalazila za volanom.

printscreen/youtube.com/CGTN

Ona je bila prinuđena da napusti vozilo jer se njen telefon iznenada zapalio i nastavio da gori na komandrnoj tabli nakon što je ona izašla iz auta.

– Moj telefon je u plamenu! Moj telefon gori – uspela je da kaže motociklisti koji se zaustavio da joj pomogne.

Prema rečima njenog muža, ona je u februaru odnela telefon na popravku kako bi joj zamenili bateriju. Iako su joj u servisu popravili telefon, odbili su da joj nadoknade štetu koju je telefon u plamenu izazvao na komandnoj tabli automobila.

– Ona je vozila i bila sama u kolima kada je telefon eksplodirao. Niko nije dirao telefon pre toga. Kada smo kupili bateriju u februaru rekli su nam da je u pitanju originalna baterija. Odbili su da snose svaku odgovornost i neće da nam nadoknade štetu. Nisu hteli da nam daju novi telefon već neki polovni – objasnio je on.

Par još uvek pregovara sa vlasnicima radnje oko kompenzacije. Mnogi krive ženu što je telefon ostavila na komandnoj tabli koja je izložena suncu tokom vrelih dana. Radnja u kojoj su kupili bateriju u šangajskoj četvrti ima licencu Epla da vrši popravku Ajfona, nema objašnjenje zašto je došlo do eksplozije.