NAJBRUTALNIJA IGRA IKADA: Samo za 18+ po prvi put prikazana BEZ CENZURE (VIDEO)

Ako volite video-igre sa tematikom pakla i sadržajem koji nije namenjen za mlađe od 18 godina, onda vam je igra Agony definitivno poznata.

Printscreen

Ovaj naslov studija Madmind pojavio se pre dve godine i uz mnogo borbe je obezbeđena necenzurisana verzija sa kojom je imalo šta da se vidi. I pored sve muke, video-igra je generalno loše prihvaćena od strane publike.

Nastavka ima, i to spin-off koji nosi naziv Succubus. On je najavljen ubrzo nakon izlaska originalne video-igre, ali o njemu više znamo tek sada. Glavni protagonista je izuzetno pohotan i brutalan demon, Vidija, koja vam je verovatno poznata iz Agony.

Studio Madmind je sada za ovaj naslov prikazao novi gejmplej snimak, koji je pun brutalnih poteza i svakako nije za mlađe igrače. Prikazane su nove sposobnosti koje demon ima, kao što je rampage, tokom kojeg druge stanovnike pakla komada golim rukama, piše play.co.rs.

Elem, dosta inovacija je prisutno, a tu su i finišeri tokom kojih se prikaz iz prvog lica prebacuje u treće. Na Youtube kanalu se navodi da je samo reč o tizeru, što znači da će više gejmpleja biti prikazano uskoro.

Sve ovo se može isprobati kroz Succubus demo koji je dostupan putem Steama.