NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Evo zašto i gde će biti GUŽVE na putevima

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 5.15 časova, nema zadržavanja putničkih vozila na graničnbim prelazima, kao ni na teretnim.

Gužva u saobraćaju
Pixabay.com

Povratak naših građana koji žive i rade u zemljama zapadne Evrope doneće dodatno veći broj vozila na autoputevima, što će produžiti vreme zadržavanja na izlazu iz naše zemlje, odnosno na ulazu u Mađarsku i Hrvatsku, saopštio je AMSS.
U danima intezivnog putovanja zastoji i usporena vožnja su uobičajena pojava, kojih je više kada su promenljive vremenske prilike, navodi AMSS i apeluje da se na put krene ranije.

Zbog očekivano pojačanog intenziteta saobraćaja intenziviran je rad na naplatnim stanicama, svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno bez pauze.

Povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila usled pojačanog saobraćaja na autoputevima u Srbiji.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP ” Putevi Srbije”, na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 5.15 časova, nema zadržavanja putničkih vozila na graničnbim prelazima, kao ni na teretnim.