NEZASLUŽENO NA LISTI? TOP 10 NAJGORIH video-igara u 2020. godini

Ova godina je bila prepuna izazova i komplikacija, ali po svemu sudeći bila je odlična za gejming.

Pixabay.com

Izašli su odliični naslovi u kojima su uživali milioni i desetine miliona igrača poput Animal Crossing: New Horizons, Final Fantasy 7 Remake, Ghost of Tsushima, Doom Eternal, senzacije Fall Guys i mnogi drugi su nas zabavili u proteklih 12 meseci, prenosi play.co.rs.

Naravno svaka godina ima svoje crne ovce, a ljudi sa Metakritika su odlučili da naprave listu sa najniže ocenjenim video-igrama godine.

Iako vebsajt nije pouzdan kao što je to ranije bio, moramo se složiti da dosta naslova sa liste zaista zaslužuje da ih zaobilazimo u što širem krugu. Osim ako baš nemate šta da radite za vreme ovih praznika. Ovo je deset najlošijih naslova sa Metakritika:

– Tiny Racer (Switch)

– XIII Remake (Xbox One)

– Dawn of Fear (PS4)

– Fast & Furious Crossroads (PC)

– Arc of Alchemist (Switch)

– Remothered: Broken Porcelain (PC)

– Tamarin (PS4)

– Street Power Soccer (PS4)

– Gleamlight (Switch)

– The Elder Scrolls: Blades (Switch)

Neke video-igre dolaze od studija koji su skoro nepoznate, ali možemo da primetimo i neke naslove od gejming “velikana”. Nikome nije jasno šta je Bandai Namco razmišljao kada je pravio Fast & Furious, a Bethesda već neko vreme vuče kroz blato svoje franšize.

Kakvo je vaše mišljenje? Da li mislite da je neka video-igra nezasluženo na ovoj listi, a da bi neka druga trebalo tu da bude?