NOKIA 8210 4G STIŽE U SRBIJU: Legendarni klasik iz ’90-ih spreman za nove generacije

Klasik se vraća dve decenije kasnije sa modernim funkcijama i elegantnom paletom boja za povezanost sa stilom.

Promo

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, najavljuje dostupnost najnovijeg člana porodice originala u Srbiji, telefona Nokia 8210 4G.

Inspirisan originalnim klasičnim telefonom, novi Nokia 8210 4G privlači pažnju kombinacijom nezaboravnog dizajna, izdržljivosti i dugim trajanjem baterije sa modernim detaljima kao što su veliki ekran, i savremene funkcije poput MP3 plejera (MicroSD kartica se prodaje odvojeno), kamere, i intuitivnog korisničkog interfejsa, što telefon čini jednostavnijim i lakšim za korišćenje.

„Oda elegantnom Nokia 8210 telefonu predstavljenom na Pariskoj nedelji mode 1999. godine, Nokia 8210 4G je stilska ikona napravljena za savremeno doba. Uz milenijalce koji sve više usvajaju minimalizam i generaciju Z koja teži sve održivijoj modi, klasični telefoni postaju sve popularniji. Toga smo svedoci iznova i iznova, sa uspešno rasprodatim uređajima iz naše porodice originala. Nokia 8210 4G vam omogućava da se istaknete duže zahvaljujući svom izdržljivom i elegantnom dizajnu, modernim funkcijama, i ažuriranom klasičnom izgledu – što izaziva zrno nostalgije za 90-im godinama i obezbeđuje kvalitet i performanse koje očekujete od Nokia telefona”, kaže Raun Forsyth, potpredsednik u sektoru za dizajn u kompaniji HMD Global.

Bezvremeni klasik za današnje ljubitelje retro stila

Nokia 8210 4G telefon je pionir dizajna baš kao i njegovi prethodnici. Njegov veliki ekran dijagonale 2,8 inča i uvećani korisnički interfejs obavljanje razgovora i slanje poruka čine lakšim nego ikada pre. Modernizovani okvir ekrana daje novu notu prepoznatljivom izgledu Nokia 8210 telefona zahvaljujući funkcijskim tasterima prilagođenim za današnjicu, i elegantnim izdignutim delom tastature sa odvojenim tasterima i intuitivnim interfejsom.

Nokia 8210 4G telefon dolazi sa mnoštvom funkcija, uključujući ugrađeni MP3 plejer, bežični i žični FM radio, i kameru za snimanje najlepših životnih trenutaka – pored svima omiljenih retro funkcija, kao što je igrica Zmijica.

Napravljen da traje

Bezvremene stvari su uvek u modi, a Nokia 8210 4G telefon je modni dodatak koji će izdržati test vremena. Njegov lagan i kompaktan dizajn sa lakoćom nosi veliku bateriju koja omogućava vođenje dugih razgovora i nedelje bez punjenja kada je telefon u režimu mirovanja, tako da korisnici mogu da obavljaju pozive, šalju poruke, i budu oflajn bez brige. Poboljšana radio frekvencija, 4G povezanost, i mogućnost VoLTE glasovnih poziva vaše pozive održavaju stabilnim i kristalno jasnim tako da možete da radite više onoga što volite.

Izuzetno elegantan i veoma izdržljiv

Novi Nokia 8210 4G telefon objedinjuje stil i snagu. Kao i svaki Nokia uređaj, on je rigorozno testiran kako bi najviši standardi izdržljivosti bili zadovoljeni – zahvaljujući čemu korisnici ne moraju da brinu da li će morati da zamene ovaj fenomenalni dizajn u skorije vreme.

Cena i dostupnost

Nokia 8210 4G telefon je od danas dostupan u Srbiji u tamno plavoj boji, sa preporučenom prodajnom cenom od 9.999 RSD.