PAZITE DA VAM NE PRESEDNE! 4 stvari o kojima treba da razmislite PRE nego što pozovete ŠLEP SLUŽBU

Suočavanje sa neočekivanim automobilskim nevoljama na putu nije nimalo zabavno iskustvo. Da situacija bude još gora, kvarovi koji zahtevaju pozivanje šlep službe se obično dešavaju u najgorem mogućem trenutku, ukoliko dobar trenutak za kvarove uopšte i postoji.

Pixabay.com

U tim okolnostima dobro je nazvati pouzdanu šlep službu koja vam može brzo pomoći da se vratite na put. Iako je lako na internetu da pozovete prvu šlep službu na koju naletite, bukvalno se isplati da na trenutak ili dva razmislite o pitanjima koja ćete postaviti pre nego što pozovete.

Cilj je da se povežete sa kvalifikovanim pružaocem usluga koji vam može pomoći da se odglavite na najbrži i najpovoljniji način. U nastavku ćemo predložiti neka od ključnih pitanja koja bi trebalo da postavite kada razmatrate koju šlep službu da pozovete.

Ugled šlep službe

Pre nego što pozovete bilo koga, odvojite nekoliko minuta da istražite ugled šlep službi koje se nalaze u vašoj okolini.

Šlep služba sa odličnom reputacijom na tržištu omogućiće vam mnogo bolje iskustvo nego ako biste angažovali onu koja ima lošu reputaciju. Vodite računa o tome da izbegnete kompanije koje su već prijavljene za potencijalne ili potvrđene prevare.

Trebalo bi da budete u mogućnosti da lako pronađete ove informacije pretraživanjem interneta, kao i da vidite šta ljudi govore o šlep službi o kojoj razmišljate. Možete da posetite razne veb stranice, forume ili da pogledate preporuke na google mapama.

Cena usluge

Očigledno je da je jedna od ključnih stvari koje želite da znate pre nego što angažujete šlep službu koji su troškovi usluge, ali kada tražite cenu, ne zaboravite da proverite da li je to krajnja cena ili postoje prikriveni troškovi.

Jednom kada je cena dogovorena, proverite da li ta šlep služba prihvata kreditne kartice jer će vam, pogotovo ako ste na putu biti potrebno da sa sobom imate novac u kešu.

Dostupnost

Takođe želite da razmotrite dostupne usluge šlep službe kako biste osigurali da ćete dobiti brzu uslugu kada vam zatreba.

Uostalom, ne želite da unajmite šlep službu za servis koji će vas zbog nedostatka dostupnosti prisiliti da čekate predugo. Ukoliko ste se zaglavili u blizini Beograda i potreban vam je prevoz do Beograda, onda je vaše rešenje šlep služba Beograd. Ukoliko ste u blizini Niša, šlep služba iz Beograda neće biti dobro rešenje za vas.

Ova stavka ne spada nužno u dostupnost, ali je usko povezana sa istom. Morate biti sigurni da će šlep služba koju angažujete da vam ponudi odgovarajuću teritorijalnu pokrivenost koja će udovoljiti vašim potrebama. Ako ta šlep služva radi izvan svoje „matične baze“, možda radnici iz te službe neće moći da vam daju povratne informacije o proverenim auto servisima ili servisnim radnjama u okolini.

Osiguranje

Želite biti sigurni da angažujete šlep službu koja ima odgovarajuće osiguranje i da će oni biti u mogućnosti i da će biti voljni da ponude nadoknadu štete koja bi mogla nastati u toku prevoza vašeg vozila.

Ovo je veoma važno ukoliko ne želite da budete odgovorni za bilo kakve štete koje nastanu od trenutka preuzimanja vašeg vozila do trenutka kada vam se vozilo ponovo vrati.