PET JEDNOSTAVNIH “CAKA”: Saznajte kako da VIDITE SLIKE osobi kojoj je ZAKLJUČAN INSTAGRAM PROFIL

Da se ne lažemo – svakom od nas desilo se da smo želeli da pogledamo neki privatan profil na Instagramu, a da iz nekog razloga nismo hteli da ga zapratimo ili nas ta osoba nije primila među svoje pratioce. Šta raditi u tom slučaju?

pixabay.com

Postoji nekoliko načina da vidite fotke osobe koja je zaključala svoj Instagram profil.

1. Pogledajte ih s profila osobe koja ga prati – sigurno znate nekog ko će vam izaći u susret.

2. Napravite lažni profil i nadajte se da će vas prihvatiti. A možda već imate neki profil koji koristite za takve akcije? Niste ni vi naivni.

3. Koristite Google – ako u pretraživač prekopirate naziv tog profila, odnosno korisničko ime te osobe, i onda kliknete na Image Search postoje velike šanse da će vam se pojaviti neke od fotografija te osobe pre nego što je zaključala profil.

Takođe, moguće je da ćete naići na tagovane fotografije te osobe na nekim javnim korisničkim profilima, kao i na fotografije koje ima na svojim profilima na drugim društvenim mrežama poput Flickra, Tumblra ili Facebooka. To vam možda neće dati direktan pristup privatnom Instagram profilu, no moglo bi vam pomoći da pronađete sadržaj koji vas toliko zanima.

4. Riskantne aplikacije – na internetu postoji i niz aplikacija koje obećavaju pristup privatnim profilima uz vama, navodno, garantovanu anonimnost, a neke od njih su WatchInsta ili InstaSpy. Međutim, imajte na umu da su te alatke veoma sumnjivog porekla i da će tražiti pristup vašim ličnim podacima, a pitanje je da li ćete na kraju dobiti pristup sadržaju koji želite da vidite…

5. A možda ipak da progutate ponos i zapratite tu osobu?