SEVERINA DOBIJA VIBER STIKERE i jednostavno – MORATE da ih vidite (FOTO GALERIJA)

Severina je prva slavna osoba u Hrvatskoj koja će dobiti vlastiti Viber paket nalepnica.

Promo

Severina je prva slavna osoba u Hrvatskoj, koja je ostvarila suradnju s Rakuten Viber, jednom od vodećih svetskih platformi za razmenu poruka – lansiranjem vlastitog paketa nalepnica.

Tokom godina, nalepnice, popularnije zvane stikeri, postale su vrlo popularan način komunikacije na Viberu i pokazale se kao jedna od najpopularnijih karakteristika Vibera.

Promo

Sledeći primer međunarodnih zvezda kao što su Šakira, Lukas Podolski i mnoge druge, koje imaju svoje Viber pakete nalepnica, jedna od najpopularnijih pop pevačica Severina dobila je svoj paket nalepnica, čime je omogućila svojim fanovima da na zanimljiv i duhovit način ostanu u toku s njenim radom.

Promo

Severinin paket Viber nalepnica sadrži šarolike, šarmantne i zabavne nalepnice, s poznatim naslovima ili stihovima pesmama, poput “Virujen u te” “Ovo će biti dobra noć predosjećam”, “Moje prijateljice,” Dobrodošao u klub “”, Kuda za vikend? ” “Mili moj”…

U paketu nalepnica nalazi se nekoliko pesmama s njenog novog albuma Halo, dok ostale nalepnice sadrže naslove iz ponešto starijih pjesama.

Promo

Preuzimanje Severina nalepnica vrlo je potpuno besplatno. Osim Hrvatske, Severinin paket  Viber nalepnica moći će se preuzeti i u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Sloveniji.