VIBER IMA NOVI IZGLED: Da li ste već videli PROMENE U ČETOVANJU?! Evo šta one znače i kako da ih KORISTITE

Popularna aplikacija za razmenu poruka Viber nudi svojim korisnicima prijatno i izuzetno efikasno iskustvo u razmeni poruka koje se sada šalju i isporučuju duplo brže - uz ažuriran status o dostavljenoj poruci.

Promo

Viber, vodeća globalna aplikacija za razmenu poruka, predstavlja inovacije u četovanju za 1 milijardu svojih registrovanih korisnika – nudeći im od sada mogućnost da razmenjuju poruke – čak dvostruko brže!

Uz to, Viber nudi novi i poboljšani dizajn za brži protok razmene poruka – i prikaz ekrana četova korisnika koji nije samo jednostavan za korišćenje – već i lep za svačije oko.

Da li ste se ikad pitali tokom četovanja sa prijateljima – jesu li uopšte otvorili vašu poruku? Zašto im treba toliko dugo da vam odgovore? Od sada, Viber diže razmenu instant poruka na novi ‘ultra’ nivo u realnom vremenu – kako biste lakše pratili vaše prijatelje i sve prepiske sa njima preko unapređenog Viber čet-ekrana.

Zahvaljujući ovim inovacijama na Viberu, njegovi korisnici sada postaju i deo Viber zajednice, koja im nudi:

● da šalju poruke brže nego ikad: Poruke se sada dostavljaju duplo brže nego ikad ranije, kako bi prepiska tekla lakše – pritom eliminišući povod za uznemirenost da će ostati bez odgovora na poslatu poruku;

da se služe ikonicama o trenutnom statusu brzih poruka: Nove ikonice za izveštavanje o statusu isporučenih poruka prate njihovo ubrzano slanje. Od sada ćete moći da vidite da li je sagovornik pročitao vašu poruku. ✓ znači da je vaša poruka poslata, ✓✓ znači da je vaša poruka isporučena na telefon primaoca i ✓✓ znači da je primalac pročitao vašu poruku;

da koriste veće i vidljivije čet oblačiće: Kako biste pomnije i pažljivije pratili sadržaj četa, Viber predstavlja svetliju paletu boja i veće čet oblačiće, kako bi se sadržaj bolje video na ekranu i olakšao korisnicima da sve vide na prvi pogled, i…

praćenje GIF-ova veče rezolucije i kvalitetnije foto i video sadržaje: Slika vredi hiljadu reči, i svi vole da razmenjuje fotografije sa svojim prijateljima i porodicom tokom četovanja. Od sada će sve vaše fotografije i video-klipovi biti prikazani u većim okvirima i neuporedivo kvalitetnijem formatu na vašem čet ekranu.

Nov i brži doživljaj čet ekrana na Viberu od sada je dostupan na globalnom nivou za sve korisnike Ajfona, a uskoro i vlasnike Android uređaja.