VOLITE SNAPCHAT? Onda ćete obožavati NOVU OPCIJU na Vajberu (VIDEO)

Viber predstavlja magiju proširene realnosti kroz AR Objektive u svojoj aplikaciji kroz partnerstvo sa Snap Inc.

Promo/Viber

Koristeći razvojne alate Snapa, uključujući Camera Kit, Creative Kit i Bitmoji, u Viber će biti integrisani AR Objektivi – a omogućeno i deljenje sadržaja na Snapchatu, kao i kreiranje prilagođenih Bitmoji avatara na Viberu.

“Viber Lenses Powered by Snap” omogućiće Viber korisnicima prvi put video poruke i fotografije obogaćene funkcijom proširene realnosti. Ova inovacija će ponuditi korisnicima 30 novih Viber Objektiva, uključujući životinjske maske i Viber likove, podvodni Objektiv itd.

Kompanija planira da doda još 300 Objektiva do kraja godine, a biznisi će imati mogućnost da kreiraju sopstvene ekskluzivne Objektive na Viberu. Svetski prirodni fond (WWF), FK Barselona i Svetska zdravstvena organizacija (WHO) su među prvim partnerima Vibera koji će ponuditi svoje nove Objektive na ovoj aplikaciji za razmenu poruka. Prilagođeni Objektivi povećaće aktivnost između korisnika i omiljenih brendova na Viber platformi.

Viber je aplikacija za pozive i razmenu poruka koja povezuje ljude i omogućava im da se kreativno izraze – bez obzira na to gde se nalaze. Lični i grupni četovi na Viberu su obezbeđeni šifriranjem s-kraja-na-kraj, kako bi korisnici znali da je njihova komunikacija uvek privatna i bezbedna.

Viber Objektivi su poseban dodatak postojećoj kolekciji stikera na aplikaciji, koja omogućava korisnicima da se vizuelno izražavaju dok četuju. Usvajanjem Snapovih dodataka u vidu Camera Kit, Bitmoji i Creative Kit na Viberu, pružaju se dodatni načini da se Viberovi korisnici još bliže povežu i učine svoju komunikaciju značajnijom i prijatnijom.

Nove Viber funkcije sadrže:

  • Instant AR: iskoristite moć proširene realnosti koja vam je sada na dohvat ruke
  • Filteri koji privlače pažnju: kreativni dodaci vizualima začiniće konverzaciju sa prijateljima
  • Izražajne maske: odaberite od mnoštva maski koje precizno prate pokrete vašeg lica
  • Opcije za ulepšavanje: poboljšajte svoje slike realističnim dodacima, poput karmina, rumenila i različitim bojama kose
  • Prilagođen Bitmoji: integrišite personalizovani Bitmoji lik u fotografije i video snimke

Verzija aplikacije za iOS sa ovim novim funkcijama, kao i Android beta verzija na engleskom jeziku, biće dostupne od 30. juna u: Australiji, Austriji, Belgiji, Kanadi, Danskoj, Engleskoj, Finskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Grenlandu, Islandu, Irskoj, Izraelu, Italiji, Japanu, Lihtenštajnu, Luksemburgu, Maldivima, Holandiji, Norveškoj, Portugaliji, Španiji, Švedskoj, Švajcarskoj i SAD.

Viber će tokom narednih meseci postupno uvoditi ovu novinu I na druga tržišta, uključujući i Srbiju, kao i za sve Android korisnike.