Ako ne želite da ostanete sami NE RADITE ove stvari

Devoijka
Pixabay.com

I za to ćete moći da krivite jedino sebe.

 

Evo koje greške pravite, zbog kojih ste još uvek sami (a to ne želite).

Razmišljate o prošlosti

“Fokusiranje na prošlost je siguran način da tamo i ostanete”, kaže Marina Pirson, blogerka, govornica i životni guru.

Šta je bilo, bilo je. Možda ste nedavno raskinuli sa dugogodišnjim partnerom ili još gore, razveli ste se ili ste imali loše iskustvo sa prošlim partnerima. To ne možete da promenite, ali ono što možete da uradite je da se fokusirate na ono što imate sada ili na ono što želite da imate sada.

Takođe, razmislite o tome kako vaša prošla iskustva mogu da vam pomognu da krenete napred i ovog puta uradite nešto bolje, drugačije.

Krivite druge

Zbog loših iskustava sa bivšim partnerima ste razočarani i krivite ih zbog toga, osećate tugu, bes.

Pirsonova kaže da ste za to krivi samo vi jer “osećamo ono o čemu razmišljamo”. Drugim rečima, ako neprestano razmišljate o tome šta se i zašto desilo, i dalje ćete osećati bes i gorčinu. “Umesto toga, budite svesni da je vaša realnost napravljena od vaših misli”, savetuje ona.

Kada jednom shvatite da samo iskustvo ili neka osoba nisu razlog za vašu patnju, već vas vaše misli teraju da patite, napravićete mesta za novu ljubav u svom životu, kaže Pirsonova.

Dozvoljavate strahu da vlada vama

Bivši partner ili partnerka su vas povredili i ne želite ponovo da prolazite kroz to, mada biste žarko želeli da imate ljubav u svom životu. Ali, plašite se.

Ako ste zarobljeni u ovoj situaciji, setite se da su vaš strah zapravo samo misli, a ne realnost.

I dajte sebi šansu za novu ljubav i sreću.