Ako vaš partner ima ove 4 osobine, velike su šanse da će vas prevariti

Prevara
Pixabay.com

Najveći neprijatelj svake veze jeste preljuba. Ipak, postoje osobe koje jednostavno ne umeju da se obuzdaju, pa su pojedina istraživanja otkrila da neobuzdanost ima veze sa nekim urođenim osobinama.

 

Reč je zapravo o nekim navikama u ponašanju, koje ukazuju na to da su neke osobe vrlo sklone prevari. Evo o kojim navikama je reč:

1. Previše rizikovanja

U pitanju su ljudi skloni drami, pa ih uzbuđuje sama pomisao da mogu da budu uhvaćeni, što znači da takve osobe više uživaju u burnom ljubavnom životu.

2. Konstantno žaljenje

Oni uspevaju da svakom parteru nađu neku manu, što dovodi do toga da ne umeju da ostanu u dužim vezama, već tragaju za nečim boljim.

3. Ćutanje o problemu

Osobe koje ne umeju otvoreno da govore o onome što im smeta u vezi vrlo često zadržavaju to u sebi i postaju nezadovoljni. Osećaj usamljenosti u vezi vuče ih na prevaru. Muškarci to uglavnom rade zbog seksualnog zadovoljstva, a žene kako bi se osećale voljeno i poželjno.

4. Sklonost ka laganju

U pitanju su osobe koje potencijalne probleme i rasprave rešavaju sitnim lažima, pa se vrlo često služe njima. Jedno istraživanje je otkrilo da na taj način pokušavaju da provere do koje granice mogu ići sa partnerom.