BORBA ZA ŽIVOT: Najomiljenijoj pevačici bivše Jugoslavije potrebna pomoć (FOTO)

Tajči
facebook.com/tajci.cameron

Suprug pevačice Tatjane Kameron Tajči (46) Metju sa kojim ima tri sina, oboleo je od raka pluća koji se proširio na druge delove tela. S obzirom na to da Tajči nema stalno zaposlenje i ne dobija doprinose poslodavca, a Metju je pokrenuo vlastiti biznis vezan uz marketing, zamolili su za financijsku pomoć.

Naime, Tajčina porodica je na GoFundMe otvorila stranicu kojom skupljaju donacije, a na njoj su opisali tok njegove bolesti.

“Dijagnostifikovali su mi tip rak pluća od kojeg obolevaju pušači, bio sam u šoku što tako nešto uopšte postoji. Ja sam u stadijumu 4, što znači da se rak s pluća proširio po telu”, napisao je Metju.

Dodao je da mu treba financijska pomoć jer se nada izlečenju novim vrstama terapije. Hemoterapija ne dolazi u obzir, jer su mu lekari prognozirali da će uz nju živeti još samo godinu dana.

“Rekli su nam da nam treba novac koji će pokrivati barem tri meseca u hitnom slučaju, a to imamo. Imam i životno osiguranje, ali će problem nastati kad postanem teret u poslednjim mesecima života”, napisao je.

Ne traži od ljudi donacije, već ih moli da angažiraju njegovu firmu Stormlight Pictures ili njegovu “neverovatno talentovanu suprugu” koja peva na događajima.

“Život sam proveo pomažući drugima da ostvare snove i planove jer obožavam ljude, predivni su. Ako možete, odvojite minut i pomolite se za mene, šaljite mi pozitivnu energiju ili mi pomozite s nekoliko dolara kako biste mi olakšali financijski pritisak”, zaključio je.

“Hvala svima na molitvama i energiji koju nam šaljete i hrani koju donosite. Ovo je najteža objava koju sam ikada podelila, teško je verovati da je ova stranica o nama”, napisala je Tajči.loading...