Budite kraljica muvanja: Ženske fore koje uvek upale!

devojka
pixabay.com

Muškarci su tako jednostavni! Dovoljno je samo da ne radite ništa što ih odbija...

 

Nije tako teško zadobiti mušku naklonost kao što to možda mislite. Oni su tako jednostavni, dovoljno je samo da ne radite ništa što ih odbija, a odbija ih bahatost, kao i preterani “make up”. Ne očekujte skupocene poklone i ljubav pokazujte sitnicama.

U nastavku pročitajte osam ženskih “fora” za muvanje, na koje muškarci nikada nisu ravnodušni:

1. Dijeta

Odavno je poznato da devojkama smeta svaki kilogram viška, ali rigorozne dijete pred dečkom ne dolaze u obzir! Kada vas izvede na večeru, pojedite normalan obrok. Tako ćete ostaviti utisak samouverenosti. Muškarci obožavaju kada imaju devojku koja je svesna svoje prirodne lepote i prihvata svoje telo onako kakvo jeste.

2. Budite informirsani i načitani

Pratite događaje iz medija, čitajte knjige, pronađite neku zanimljivost za raspravu i pokaži da ste spremni da razgovarate o bilo kojoj temi.

3. Ostavite utisak vedre i pozitivne osobe

Muškarce odbija kada se devojka ponaša bahato, potišteno i kada od najmanje sitnice napravi problem. Niko ne voli da pored sebe ima “kraljicu drame”. Osmehujte se, budite pozitivne, “prosipajte” fore, šalite se – na svoj račun pogotovo. Neka u vama vidi “ortaka”.

4. Kompromis

Devojke često žele da se momci slože sa svim njihovim idejama, ali to nije poželjno. Morate mu dati mogućnost izbora i jednakog prava učestvovanja. Biće mu drago kada shvati da ga poštujete i uvažavate njegove želje i mišljenja.

5. Lagana šminka

“Wamp look” je dopušten samo za noćni izlazak. Osim ako želite da on na vašem dejtu razmišlja koliko ste samo pudera i maskare potrošili da se doterate?! Budite opušteni, nasmejani i sa malo šminke naglasite svoje prednosti. Potrudite se da vaš izgled bude što prirodniji.

6. Strpljenje

Napravite plan i ne postavljajte zadatke koje nećete moći uspešno da odradite. Obaveze shvatite ozbiljno i poštujte rokove. Na taj način ćete muškarcima pokazati zrelost.

7. Skromnost

Ne očekujte skupocene poklone. Pokazujte ljubav sitnicama i po mogućnosti upotrebite svoju maštu i sami nešto napravite. Osim toga, nije baš privlačno slušati po čitav dan kako si ti super zabavna, prezgodna itd.

8. Poverenje

Gradite dobar odnos jer to je temelj kvalitetne veze. Pričajte o svakodnevnim događajima, a kada vam nešto zasmeta, otvoreno priznajte. Slušajte jedno drugo i rešite sukobe.