Godina je 2017, a većina muškaraca se i dalje brine da li će svet na njih gledati isto ako bi uzeli iglu i konac u ruke.

 

Žene su se dugo vremena borile za ravnopravnost i jednaka očekivanja, ali muškarci i dalje imaju problema s tim. Nažalost, iako smo već u 2017. godini, veliki deo muške populacije vodi računa o tome da li ih svi vide kao muškarčine – makar to značilo i da se odriču snova.

Umesto da žive svoj život onako kako žele, bez obzira na to šta će ko pričati, muškarci se suzdražavaju od posvećivanja brojnim aktivnostima koje se smatraju tipičnim za lepši pol.

Sudeći po nedavnoj raspravi na popularnoj Internet stranici Reddit, mnogo je toga što bi muškarci voleli da probaju a smatra se “društveno neprihvatljivim za njihov pol”. Odgovori su šarenoliki. Od toga da žele da budu “mala kašika” u krevetu, kad se ušuškaju sa partnerkom, preko toga da žele da naruče voćni sok u kafeu bez da ih neko osuđuje.

Ovo su najinteresantnije replike jačeg pola:

– Žene uvek tako je*eno dobro mirišu. Skroz su cvetne i voćne i slatke. Voleo bih da i ja mogu da mirišem na voće i da me niko zbog toga ne gleda popreko.

– Moja devojka je jedno veče stavila na lice jednu od onih maski što one stavljaju. I pomislio sam – zašto, dođavola, ja ne bih želeo da mi koža bude fina i meka? Sad sam se navukao i koristim maske za lice bar dva puta nedeljno.

– Da nemam penis nosio bih isključivo helanke. Bože, kako je to udobno.

– Voleo bih da se oprobam u pletenju. Mislim da je super što možeš da napraviš nešto nekome i da se taj neko svaki put kad se ogrne time seti tebe.

– Burazeru, tako bih žestoko štrikao!