Čedomir Jovanović ponovo završio u bolnici! (FOTO)

Jovanović je bio na operaciji i pre dve nedelje, a koliko je zahvat bio ozbiljan ukazuje i to što su lekari tada morali da mu odstrane i deo kosti levog kolena.

Lider liberala, Čedomir Jovanović, sinoć je oko 21 sat hitno prebačen u bolnicu „Banjica” gde mu je po drugi put za dve nedelje operisano levo koleno.

–Tim lekara Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti „Banjica” odmah je reagovao. Zaustavljeno je krvarenje. Nisu želeli da čekaju jutro, pa je hirurška intervencija urađena isto veče – kaže izvor „Alo!” blizak lideru LDP-a.

 

Jovanović je isto koleno operisao i pre dve nedelje, a koliko je zahvat bio ozbiljan ukazuje i to što su lekari tada morali da mu odstrane i deo kosti levog kolena. Lideru LDP-a je tada očišćen zglob, a sanirana su i oštećena tkiva ligamenata, tetiva i mišića.

Lider LDP se u međuvremenu oglasio i na Tviteru, uz propratnu fotografiju, i zahvalio svima koji brinu za njegovo zdravlje.

Do sada je pet puta operisao i desno koleno. Hirurška intervencija na desnom kolenu Jovanoviću je poslednji put urađena početkom avgusta, po povratku u Beograd sa porodičnog letovanja na Mikonosu.loading...