Zajedno sa suprugom je prošao kroz tri trudnoće ali mu neizvesnost nije dala mira pa je krišom kupio još jedan test. Rezultat je bio šokantan.

Tim Brumel iz SAD-a , saznao je da je njegova supruga Rejčl trudna pre nje. Uzeo je uzorak njene mokraće iz toaleta i šokirao se – test na trudnoću je bio pozitivan iako je on bio na vazektomiji.

Rejčl i Tim već imaju troje male dece, pa su odlučili da on podveže semenovode kako bi u budućnosti manje pazili na plodne dane i kontracepciju. Ali, osam meseci posle zahvata ona je ostala trudna. Iako žena toga nije bila svesna, Tim je posumnjao na trudnoću jer se njeno ponašanje promenilo.

Često je bila umorna, povremeno je osećala mučninu, počela je jesti više nego pre… Prošao je to s njom već tri puta pa je odlučio da u tajnosti sazna o čemu se radi. Nakon što je bio siguran da čekaju dete, zapitao se kako je moguće?

Setio se da nikada nije otišao po nalaze posle vazektomije. Posetio je doktora koji je obavio zahvat, a ovaj mu je”mrtav hladan” rekao da zahvat nije uspeo te da su jednostavno zaboravili da ga obaveste o tome.

Vratio se kući šokiran, ali i srećan u isto vreme jer će dobiti još jedno dete. Odlučio je da o tome ćuti a da potom iznenadi suprugu. Sve je snimao kamerom. Na stolu ju je dočekao potitivan test i poruka:

“Za mamu moje bebe: Ako si se ikada zabrinula da će život biti dosadan, stavi taj strah na stranu jer si sada majka četvrtog deteta”

Rejčl je bila u totalnom šoku. Rasplakala se od sreće i zagrlila ga. Pre oko mesec dana rodio im se  sin Merit Endru.