DA LI POSTOJI HEMIJA IZMEĐU SIMPATIJE I VAS: Ako osetite TENZIJU u OVIM SITUACIJAMA – sve je jasno!

Ljubav
Pixabay.com

Sve je jasno i svi su znaci prisutni, samo je potrebno da ih primetite ;)

 

Niste sigurni da li uobražavate da tu ima nečega ili je zaista simpatija zagrejana za vas? Lako je proceniti da li postoji hemija, potrebno je samo da se ponekad, na tren, zaustavite i razmislite o tome šta osećate.

Ukoliko ste u ovim situacijama osetili jaku seksualnu tenziju, onda između vas definitivno postoji hemija i to snažna!

– Umirete od smeha i onda, kada kikotanje zamre, ostanete zamrznuti u prostoru i vremenu, gledajući jedno drugo u oči – sve dok neko ne skrene pogled i ne osmehne se polustidljivo. U takvom trenutku lako je pročitati iz simpatijinog pogleda šta misli o vama.

– Sedite blizu i sasvim slučajno se očešete jedno o drugo. Ako nijedno ne uloži taj trun napora da se pomeri jasno je da ni simpatija ni vi ne možete da podnesete pomisao o odsustvu dodira.

– Ako se zagrlite i u deliću sekunde shvatite da zagrljaj traje predugo, ali nijedno ne želi da se odvoji nego uživate u trenutku i trudite se da zapamtite taj osećaj, miris parfema ili afteršejva, ruke na leđima, ramenima…

 

– Kada niste sami u prostoriji, već se nalazite u suprotnim uglovima iste, a vaši pogledi se neprekidno susreću, sve je jasno. Iako neko pokušava da vam se obrati, ni simpatija ni vi ne čujete ništa živo.

– Čini vam se da su vam tela namagnetisana. Niko drugi ne bi smeo da stoji tako blizu vas, niti biste vi ikome prišli toliko blizu. Nije pristojno. Osim kad je reč o simpatiji.

– Ako se dotaknete neke seksualne ili romantične teme i stav i glas vaše simpatije se promene, jasno je da oseća nešto prema vama.

– Kada ste zajedno i nasamo osećate se slobodno, kao da ste baš tu gde treba da budete i gde pripadate. Ako vaša konverzacija teče neprekidno i leti sa teme na temu, slažete se, smejete i usputno dodirujete tokom šetnje – vaša hemija je neraskidiva.

– Ukoliko uhvatite njegov/njen pogled i on potraje delić sekunde duže nego što bi trebalo. Ili minut duže. I teško vam je da odvojite oči a da pri tom vaš pogled ne sklize na simpatijine usne, shvatićete da se i on/ona tako oseća.