DA LI STE SPREMNI NA VELIKI KORAK? Ovo su jasni znaci da treba da ŽIVITE ZAJEDNO!

poljubac
pixabay.com

Zajednički život veliki je korak napred u svakoj vezi i zahteva da oba partnera vrlo dobro promisle pre nego što se odluče na zajednički život. Stoga vam donosimo pet jasnih znakova koju pokazuju da je vreme da vi i vaš partner započnete zajednički život.

 

1. Imate iste razloge

Pre nego što se uselite, vi i vaš partner treba da razgovarate o ciljevima i budućnosti koju vidite za sebe. Vrlo je važno da se vaša razmišljanja poklapaju s mislima vašeg partnera. Međutim, ako saznate da ne delite iste razloge i razmišljanja možda je bolje da ponovno razmotrite tu odluku. 

2. Ne osećate pritisak

Velika je razlika između toga što osećate pritisak da se uselite s vašim partnerom i toga što je useljavanje tačno ono što želite. Ako niste apsolutno sigurni da je ovo najbolji korak za vašu vezu, pratite te instinkte i pričekajte s donošenjem ove važne odluke.

3. Letovali ste zajedno

Pre nego što počnete da živite zajedno verovatno ste bili zajedno na nekom odmoru. Bez obzira na to o kakvom je odmoru ili putovanju reč, tada ste zasigurno mnogo toga saznali jedno o drugome. Ako ste uspešno proveli te dane zajedno velike su šanse da ste spremni za zajednički život. No, imajte na umu da zajedničko letovanje i zajednički život ipak nisu identični.

4. Poštujete prostor onog drugog

Samo zato što živite zajedno ne znači da treba baš svaki trenutak da provedete zajedno. Naravno da uživate u međusobnom društvu, ali treba da prepoznate vlastite potrebe i odvojite malo vremena i prostora za sebe. Vaš partner će to poštovati i kada njemu to bude potrebno i vi ćete poštovati njegovu odluku.

5. Znate da se nosite sa svađama

Svađe su sastavni deo svake veze. Nakon nekog vremena vi i vaš partner našli ste dobar način kako da se nosite sa svađama i rešavate probleme koji nastanu u vašoj vezi. Parovi koji su spremni da žive zajedno dovoljno su zreli da znaju da ne mora svaka svađa biti katastrofična.loading...