Dana Karić izdala knjigu, na promociji bile eminetne ličnosti iz sveta šou biznisa (FOTO)

Pop pevačica i bivša članica sastava D'n'D Danica Dana Karić promovisala je novi singl "Somot" i objavila knjigu "Srećna planeta - recepti za život".

Promociji je prisustvovalo mnogo poznatih ličnosti, među kojima se našla jedna od najpopularnijih domaćih pevačica, Seka Aleksić. Mnoge je iznenadila pojava Nade Macure, portparolke Hitne pomoći, koja se u društvu prijatelja zabavljala i slušala muziku koju je izvodila Dana.

Pored njih, došao je Emir Bekrić, ali i Tijana Dapčević, Suzana Mančić i brojne druge poznate ličnosti.

Sav prihod od prodaje Daničinih knjiga ide u projekat Umetnost, sloboda, snaga namenjen deci iz Prihvatilišta.

Danica B. Karić je pisac, umetnički stvaralac, srpska pop zvezda, predsednik „Karić Fondacije” i osnivač fondacije „Umetnost.Sloboda.Snaga.”

• Kao predsednik porodične „Karić Fondacije” i svoje novoosnovane „Umetnost.Sloboda. Snaga.” fondacije, bavi se aktivno humanitarnim radom.

• Još 2010. godine započela je svoj blog thehappyplanet.co.uk koji danas postaje brend, a inspirisana time ove godine osnovala je web portal srecnaplaneta.rs i objavila knjigu „Srećna Planeta – Recepti za život”.

• Srpska pop zvezda, pisac, umetnički stvaralac i javna ličnost, koja je na sceni aktuelna već 16 godina, upravo je završila i svoj novi singl „Somot”, čiju muziku je komponovao Saša Dragić.