Dron sa zastavom Velike Albanije na stadion uneli Srbi? (VIDEO)

Potpuno neočekivano, dok su novinarka Silvija Slamnig I Maja Nikolić, voditeljke emisije "Opasnice", na Hepi televiziji, komentarisale na temu:kuda ide sport u Srbiji, posle prekida utakmice Srbija- Albanija, gosti u studiju pokrenuli su sasvim drugu priču – ko je u stvari uneo dron na utakmicu I hoće li stvarni počinioci biti kažnjeni?

– U trenutku kad se iznad stadiona pojavila albanska zastava, cetiri tribune su počele pogrdno da skandiraju premijeru Vučiću – rekao je Aleksandar Anđus, sportski novinar.

On je dodao:

– Ne verujem da je Rama baš naredio da se skandira na srpskom. S druge strane, prvo ide vest da je prebijen premijerov brat, a zatim brat Ramin iz lože pušta drona. Vidite li vi neku simboliku? Kao da nisam na utalmici, nego gledam film „Kum”. Albanski državni vrh to sasvim sigurno nije uradio. I, zar nije čudno da se na slobodi nalazi navijač, koji je pravio nerede u Đenovi i baš taj, Ivan Bogdanov, prvi je dole na terenu. U toku je istraga, kad budu imali dokaze, videćete da će se ispostaviti da Albanci nemaju veze sa tim – objasnio je Anđus.

Dušan Maravić je postavio pitanje, koje je ovih dana lebdelo u vazduhu:

– Šta da je u dronu bila bomba? Stradali bi igrači, publika, predsednik Nikolić, albanski zvaničnici… Ovo se nikad do sada nije dogovdilo u istoriji fudbala, kao što se nije nji dogodilo ovakvo obostrano kažnjavanje – dodao je.

Milan Živadinović, fudbalski trener je istakao da bi predložio novu utakmicu, na neutralnom terenu, dok se Dobrivoje Bobi Janković, sportski novinar, donekle složio s onim što je rekao Anđus:

– Još nije do kraja okriveno da li je ovo na stadionu zaista uradila albanka mafija! Šta ako je dron uneo neko naš? – pitao se.

Emisija će se emitovati u subotu, 1. novembra, u 15 sati na Hepi televiziji.loading...