Podgorička rep grupa Džej Džej Okoča nastupiće u klubu KPTM 11. marta od 23h, a domaću podršku pružiće Mikri Maus iz grupe Prti Bee Gee i Gudroslav, dok će domaćin večeri biti Bege Fank.

 

Podgorica i ljubitelji repa u čitavom regionu čekali su dugo na gupu kao što je Džej Džej Okoča, a da to verovatno nisu ni znali.

Džej Džej Okoča je, naime, Podgoricu konačno pretvorila u regionalni centar sa autentičnim lokalnim rep izrazom, u grad koji svojim jezikom ispostavlja sebe u punom sjaju i bedi svojih ulica.

Zbog svega toga ovaj prvi beogradski solo koncert Džej Džej Okoče veoma važan je događaj i za rep scenu, uličnu kulturu i omladinu regiona – svojevrsna prilika za međusobno prepoznavanje u vešto osmišljenim, duhovitim rimama koje se nepogrešivo ispaljuju preko čvrstih bitova.

Očekuju nas živa izvođenja pesama sa debi EP-a grupe iz 2014. odnosno albuma prvenca iz prošle godine, a naravno i solo pesme članova Džej Džej Okoče – Randoma i Poetika – kao i premijerna izvođenja neobjavljenih pesama.

Podršku članovima grupe u njihovom prvom velikom pohodu na Beograd pružiće svojim kratkim nastupima i specijalni gosti – institucija balkanskog tvrdokornog repa Mikri Maus iz grupe Prti Bee Gee, a uz njega i jedan od najistaknutijih mladih repera Gudroslav, perjanica zapaženog rep kolektiva Bombe Devedesetih.

DJ domaćin celog događaja je, takođe, dobro poznata hip-hop ličnost i reizdent kluba KPTM – Bege Fank.

Karte po ceni od 300 dinara se mogu kupiti na vratima KPTMa na samu noć koncerta – u subotu 11. marta od 23:00.