Fatalna privlačnost: Šta to ženu čini neodoljivom?

Žene
Pixabay.com

Odgovori muškaraca na pitanje šta ih to privlači kod žena mogu poprilično da vas iznenade.

U nastavku pročitajte šta to sve ‘izluđuje’ muškarce…

 

1. Kada žena lepo hoda

Odeća može da privuče muškarca, ali elegantan ženski hod će da pobedi najkraći minić ili uske pantalone. Kako hodate, takav vam je karakter – Lavovi se šepure, dok Vodolijama padovi nisu strani!

2. Prirodni miris njene kože 

Miris kreme ili parfema je prijatan, ali miris kože je nešto sasvim drugačije, nešto posebno.

3. Kada te žena gleda (duže od dve sekunde)

Ima nešto posebno u ženskom pogledu. Pogled koji traje nešto duže je zapravo znak da ste zainteresovani, a njemu to predstavlja neverovatan kompliment i izazov.

4. Njeno lice kada se probudi 

Verovali ili ne, pomalo podbulo lice i čkiljavi pogled ukrašen osmehom nešto je što neverovatno privlači zaljubljenog muškarca.

5. Raščupana kosa

I dok se mi svim silama trudimo da naša kosa izgleda besprekorno, oni to nikada neće primetiti. Ali kada se probudite i kada ste potpuno prirodni sa svim svojim manama i vrlinama, to će i te kako da primete.

6. Kada se stalno smeje 

Vesela, pristupačna i pozitivna osoba je pravi magnet za muškarce. Upravo zbog toga osmeh je jedno od najjačih ženskih trikova koji pale kod svakog muškarca.

7. Pegice na licu

Puder je savršen za prikrivanje i najsitnijih nepravilnosti na licu. Ali ako mislite da će ga vaš savršen ten privući, varate se. Pegice na licu kao i nesavršene sitnice muškarci smatraju neodoljivima.