Mostar Sevdah Reunion: Za sve zaljubljenike u sevdalinke dve karte po ceni jedne

Mostar Sevdah Reunion
Promo

Grupa Mostar Sevdah Reunion će na svom velikom beogradskom koncertu, koji će biti održan 7. marta u Sava Centru, izvoditi sevdalinke, najlepše bosanske ljubavne pesme u jazz, blues, etno, country i rock aranžmanima.

 

S obzirom da je ljubav glavni pokretač i inspiracija njihove muzike, članovi benda su za sve ljubitelje sevdalinki, pripremili poklon povodom Dana zaljubljenih i predstojećeg Dana žena.

Svi zainteresovani samo u utorak 14. februara, na biletarnici Sava Centra, imaju priliku da kupe dve ulaznice po ceni jedne. Pozicija mesta sedenja nije ograničena.

Ovaj poklon će dobiti svi koji prethodno preko svoje facebook strane podele event i na facebook strani eventa potvrde svoj dolazak na koncert.

Radno vreme blagajne Sava Centra je od 10 do 20h, a zavisno od mesta sedenja cena karte je od 900 do 1.800 dinara.

Veliki iskorak bend je napravio sa poslednjim studijskim albumom „Tales From A Forgotten City“ i nekoliko meseci bio na evropskim World Music top listama. Pored toga britanska avio kompanija „British Airways“ je, po izboru Micka Jaggera i Rufusa Wainwrighta, par pesama sa ovog albuma uvrstila na play listu interkontinentalnih letova.

Na koncertu u Sava Centru će, po prvi put, biti izvođene i pesme sa nove kompilacije „Kings of Sevdah“.loading...