MUŠKARCI PROGOVORILI: Razlozi zbog kojih se ne zabavljaju sa gojaznijim ženama

Stomak Debljina
Freedigitalphotos.net/Ohmega1982

Muškarci su bez dlake na jeziku i lažne finoće priznali zašto izbegavaju da se zabavljaju sa gojaznim ženama. Štaviše, nema previše veze ni sa izgledom. Gojaznost im je uglavnom pokazatelj kako stoje mnoge druge stvari u životu te osobe.

 

“Gojaznost je subjektivna. Jedro nije debelo. Isto kao što žene ne žele da izlaze sa muškarcima koji su niži od njih, muškarci ne žele da izlaze sa ženama koje su teže“ – Dragan (28)

“Bio sam debeo tokom odrastanja i naporno sam se trudio da održavam zdravu težinu. Iz prve ruke znam kako gojaznost unosi haos u vaše samopouzdanje i društveni život. Upravo bih zato vodio računa da ne budem sa partnerkom koja će sebe stavljati u takav rizik, posebno na duge staze“ – Milomir (35)

“Slojevi sala jednostavno nisu atraktivni, izvinite“ – Jovan (30)

“Uzimajući u obzir da gojaznost izaziva razne bolesti i probleme sa metabolizmom, to je prvi znak da neko ima probleme sa zdravljem. Um i telo nisu dva odvojena sektora – oni su povezani. Ne možete zlostavljati svoje telo i očekivati da imate neviđeno samopouzdanje. Gojazno telo ističe lenjost, nedostatak perspektive i nepoštovanje“ – Relja (50)

“Debela žena jednostavno ne vodi računa o sebi“ – Vuk (31)

“Gojaznost je ozbiljan zdravstveni problem“ – Dimitrije (40)

“Gojazne žene ne mogu da učestvuju sa mnom u mnogim aktivnostima u kojima mogu mršavije žene“ – Kosta (37)

“Bucmaste žene su slatke, ali debele ne“ – Nikola (55)

“Raskinuo sam sa nekoliko žena koje su se zapustile. Moj je posao da zarađujem, a njen da što bolje izgleda i zbog mene, i zbog sebe“ – Nemanja (41)

“Ne podnosim lenje ljude. Ako ne može da se natera da vežba barem 30 minuta to je za mene pravi znak lenjosti“ – Veljko (25)