MUŠKARCI SU NEOBIČNA BIĆA: Oni otkidaju na ove NESEKSI STVARI!

Cipele
Pixabay.com

Mnogo žena se slaže sa tim da je ponekad baš teško razumeti muškarce.

 

Ipak, sve se slažu sa činjenicom da su muškarci vizuelni tipovi. To, doduše, ne znači da im se sviđaju samo striptiz i egzotični plesovi. Naprotiv…

Dugačka je lista potpuno neseksualnih stvari koje njih uzbuđuju. I to stvari koje dame čine potpuno nesvesno. Stvari na koje je nekako baš otkačeno ložiti se.

Saznajte šta je to što je lepšem polu “normalno”, a muškarcima uzburkava krv.

HOD – I ne bilo koji hod. Muškarci naročito lude kad devojka hoda polako i vrcka kukovima.

SREĐIVANJE KOSE – Muškarci vole kosu. Ako možete pred njim da sređujete kosu, uradite to. Voli da gleda kako podižete ruke, češljate kosu i vezujete je, pletete ili pravite punđu.

KONKURENCIJA – Da li ikada dozvolite svom takmičarskom duhu da ispliva na površinu? Nezadovoljno šmrknete kad izgubite ili se baš koncentrišete kad u nečemu dobijate? On to obožava! Muškarcima je to slatko i predstavlja im odličan izazov.

TEGLJENJE – Muškarci ne vole da idu na časove joge jer bi to teško podneli. Žensko telo koje se tegli i uvija? Opsednuti su tim prizorom.

POSEZANJE ZA STVARIMA – Nalik teglenju. Kad se popnete na prste da nešto dohvatite, kičma vam se protegli, a zadnjica izgleda perfektno. Nakon ovog saznanja poželećete da vam sve stoji na gornjim policama.

RIBANJE PODOVA – Ovo je nekako i logično. Vi ste na “sve četiri” i njišete se napred-nazad, a nestašni pramen kose vam pada na lice. Vama je to napor i nervozni ste, njemu je to predivan seksi prizor.

 

IGRANJE SA PSIMA ILI DECOM – U njegovom umu ovo je odraz vašeg materinskog instinkta. Majčinski način na koji se ophodite prema životinjama ili deci učiniće da ga privučete na mnogo dubljem nivou.

NANOŠENJE MLEKA ZA TELO – Dobro, priznajte, čak je i vama seksi da posle tuširanja podignete nogu i lagano utrljavate losion. Možete tek da zamislite kako je njemu kad vidi to.

UVRTANJE KOSE – Većina muškaraca obožava dugačku kosu. Zašto? Zato što može da se igra sa njom ili da je povuče u strastvenim trenucima… Ali i zato što se i vi igrate njom – nesvesno vrtite pramen kose oko prsta dok gledate film, čitate ili ste zamišljeni. Njima je to istovremeno seksi i slatko.

GOVORITE O… BILO ČEMU – Određeni ženski glasovi privlače muškarce na različitim nivoima. Tanak visok glas čini vas nevinom i neodoljivom. Dubok, blago promukao glas čini da mu budete super seksi. Ne morate da šapućete nevaljale reči, dovoljno je da pričate o bilo čemu i on će ludeti za vama.

RANJIVOST – Da, ma koliko se žene trudile da ne pokažu ovu osobinu pred muškarcima jer ne želite da misli da ste slabe, njima to prija. Ne sve vreme, ali ponekad im prija da znaju da mogu da vam pomognu. Postanu vitezovi u sjajnim oklopima i u njima se probudi ono pravo muško.loading...