Naterajte ga da zaboravi na druge! Žene koje muževi NIKADA NISU PREVARILI svakodnevno rade samo TRI STVARI

Ljubav
Pixabay.com

Strah da će vas voljena osoba prevariti je prisutan kod mnogih. Iako se veruje da žene više strahuju od ovog scenarija, nemali je i broj muškaraca koji razmišlja o ovome. Predstavljamo vam navike parova koji su verni jedno drugome.

 

Knjiga “Normal bar” izdata 2013. godine otkriva podatak da 33 odsto muškaraca prizna svoju neveru. To ipak nije broj preljubnika jer je mnogo veći broj onih koji to nikada neće priznati.

Zbog toga mnoge žene strahuju da će ih njihovi muškarci prevariti, a da one za to neće saznati. Nekima je još gori scenario u kome one saznaju za neverstvo. U svakom slučaju, niko ne želi da u vezi završi “sa rogovima”.

Naravno, ne postoji sasvim siguran način da muškarca naterate da zaboravi na druge žene, ali portal “Your Tango” je doneo tri stvari koje su zajedničke za sve žene koje muževi nisu prevarili.

Grle svog partnera svakodnevno
 

Fizički aspekti veze su veoma važni, a dugogodišnji parovi uglavnom posustanu na tom polju. Držanje za ruke, poljupci, zagrljaji i seks su vrlo bitne stvari koje uglavnom presuše u dugim vezama, pa partneri to traže sa strane.

Zbog toga se potrudite da ne zapadnete u rutinu, i svakog dana pokažite partneru da vam je i dalje privlačan. Ne dozvolite da se prepustite svakodnevnim obavezama i negujte svoju vezu – plodovi će onda sigurno doći.

Razgovarajte, ali o “pravim” stvarima
 

Svi parovi pričaju – ali nakon par godina veze to se svodi na džangrizanje o svakodnevnici. Zato 15 minuta dnevno izdvojte za prave razgovore – one u kojima ćete jedno drugom iskazati zadovoljstvo što ste u zajednici, gde ćete iskazati međusobnu ljubav. Povežite se i pokažite jedno drugom da ste tim, prijatelji i ljubavnici.

Budite tu za njega!
 

Ne u fizičkom smislu – partnerstvo nije samo prisustvo u kući. Obratite pažnju na njegovo ponašanje. Probajte da mu ugodite. Ne govorimo ovde o servilnosti, već o potrebi da se ugodi biću koje volite. Pokažite mu da ste zainteresovani za njegova razmišljanja i osećanja.

Na kraju, zapamtite – vi ne možete da upravljate postupcima svog muža ili dečka, ali možete da obratite pažnju na to koliko ulažete u vaš odnos. Statistika govori da su mnogo manje šanse da muškarac švrlja kada mu prija odnos njegove žene prema njemu.