NE TROŠITE VREME: Znakovi koji vam signaliziraju da ON NIJE ZA VAS!

parovi
freedigitalphotos.net/ imagerymajestic

Vi zaslužujete samo najbolje! To uvek imajte na umu, pre nego što nađete izgovor za njegovu ravnodušnost.

I za same, kao i za zauzete devojke važi isto pravilo – morate sebe i svoja osećanja staviti na prvo mesto!

 

Ako ste u vezi u kojoj mnogo toga pružate, a za uzvrat dobijate “ljubav” na kašičicu koja je šuplja, rešenje je jednostavno – započnite novo poglavlje u vašem emotivnom životu.

U nastavku pročitajte nekoliko znakova koji vam signaliziraju da on nije “onaj pravi” i da nije vredan vašeg truda, pažnje i ljubavi:

1. Javlja se samo kada to njemu odgovara

Vi ste uvek tu i redovno mu odgovarate na svaki poziv, a on neretko pogleda telefon i kaže “pozvaću je kasnije”. Budite iskrene i ne dozvolite sebi da za ovakve njegove postupke tražite izgovore.

2. Priča samo o sebi
Stalno priča o sebi, svojim hobijima, interesima… Dok ga stvari vezane za vas, baš, i ne zanimaju. Dakle, narcis koji samo sebe veliča vam uopšte nije potreban. Zar ne?

3. Vi ste krivi za sve
Ne, ne, ne! Ne smete ni da zamislite život sa muškarcem koji će vam stalno prebacivati kako ste vi krivi za sve. 

4. Ne želi da čuje “ne”
Svako od nas ima svoje granice, ipak on vaše ne poštuje. A kada čuje “ne”, iste sekunde nastaje drama.

5. Krije se
Ako se viđate već neko vreme, a nikada niste izašli među ljude (npr. u kafić, bioskop, grad…) znači da nešto nije u redu. Veza koja počine tajnama uglavnom se završi odmah čim se ta tajna otkrije. Tako da…

6. Laže
I ona najmanja laž je ipak laž – to ne smete da zaboravite. Kako vreme prolazi one postaju sve gore i veće, a na kraju ćete se naći u situaciji gde ćete svi da se osećate loše, dok će njemu i dalje biti svejedno. 

7. Uzima vas zdravo za gotovo
Vaše vreme, trud… Šta god napravili, nikada nemate osećaj da vas on ceni. Srećom, još uvek postoje oni koji će ceniti i sitnice. Dok ne nađete jednog takvog, i samoća je bolji izbor.

Ukoliko ste se pronašli u jednoj rečenici, pravo je vreme da razmislite da li vaša veza ima perspektivu.