Nemiri u porodici Milošević: Savina rodbina izbacila udovicu njegovog brata, policija intervenisala

U kući Miloševića, u selu Johovcu, u kojoj je starina Savo usmrtio sina Stevana - oca bivšeg fudbalera, u ponedeljak uveče red je morala da uspostavlja policija.

Udovica brata Save Miloševića, Andrije došla je u kuću da uzme stvari za koje smatra da pripadaju njenoj deci, a tome su se suprotsavili prisutni ukućani.

U policiji su rekli da su njihovi pripadnici pozvani „zbog problema nastalih usled narušenih familijarnih odnosa”. Navode da je Danijela, supruga pokojnog Andrije, došla u kuću da uzme neke stvari za koje smatra da pripadaju njenoj deci, kao naslednicima.

Tome su se suprostavili neki od najbližih srodnika Miloševića, pa je bilo posla za policiju. U kući, inače, kako Novosti saznaju, nije bio poznati bivši fudbaler, već njegova sestra Cvijeta i još neki srodnici.

Očito da ostavinska rasprava nije završena, a opšte je poznato, ubrzo posle sahrane Andrije, Savinog i Cvijetinog brata, da su u lošim odnosima sabratovljevom ženom i obrnuto. Navodno, nekih neporazuma je bilo još prvih dana posle Andrijine sahrane, navodno su se sukobljavali čak i na mesnom groblju, gde počiva, on, njegova majka, otac i deda sineubica, koji je skončano život u fočanskoj kaznionici.

Andrija Milošević stradao je u saobraćajnoj nesreći kod Šimanovaca, krajem prošle godine. Istog dana kada je bila sahrana neko je opljačkao njegovu kuću. Njegova pogibija bila je samo jedna u nizu tragedija koje su pogodile familiju poznatog fudbalera. Naime, njegov deda Savo pod dejstvom alkohola pre dve i po godine ubio je njegovog oca – sina Stevana.