NIJE SAMO ZA SEKS: Evo kako KONDOM možete iskoristiti za svakodnevne potrebe

kondomi
pixabay.com

Sigurno vas ne treba podsećati na to da je korišćenje kondoma neophodno za siguran seks. Međutim, ukoliko imate višak kondoma kod kuće, ili im je istekao rok trajanja, a da vam trenutno baš i ne ide nalaženje partnera za seks – evo kako da ih iskoristite na najbolji način.

 

1. Spasavanje voća: Stavite komad voća u kondom i trajaće duže, na primer, bananu. Pomaže i kod povrća, ostaće duže sveže.

2. Umesto klasične gumice: Ako ste ostali bez gumica, a baš vam treba da napravite frizuru, izrežite kondom na komadiće i dobićete celu hrpu gumica.

3. Napravite oblog: Jednostavno napunite kondom vodom i alkoholom u razmeri 3:1, stavite u duboko zamrzavanje i imaćete odličan hladan oblog kad zatreba.

4. Vodootporni kaputić za mobilni telefon: Stavite mobilni telefon u kondom i biće siguran od kiše, pa čak i ako padne u vodu, neće mu biti ništa.

 

5. Za sjaj cipela: Kondomom možete da uglancate cipele. Jednostavno ga izvadite iz ambalaže i protrljajte po obući, sijaće se kao nikad.

 

6. Vodootporni zavoj: Imate li, na primer, ranu na ruci i preko nje ste stavili gazu, a želite da se istuširate – preko svega toga navucite kondom. Naravno, najpre mu makazama odrežite vrh.

7. Da mehurići iz soka ne ispare: Ako ste otvorili konzervu gaziranog pića i ne možete sve da popijete, preko konzerve navucite kondom. Mehurići će ostati unutra.

 

8. Kao potpala: Kondomi se lako zapale pa mogu biti vrlo korisni kao potpala. Ipak, morate imati na umu da jako brzo izgore.

9. Napravite anti-stres lopticu: Kad već možda nedostaje seks kao ispušni ventil za stres, uvek od kondoma koji čuvate možete napraviti anti-stres lopticu. Jednostavno je – napunite ga brašnom ili pirinčem, zavežite i gnječite. Osećaćete se bolje.

 

10. Za lakše otvaranje tegli: Imate li problema s otvaranjem poklopca na tegli? Preko njega navucite kondom i ići će vam puno lakše, piše “Bright side”.