Nikola Simić hitno operisan!

Nikola Simić prvi put je operisan početkom februara u Institutu za urologiju i nefrologiju jer boluje od raka testisa i prostate.

Nikola Simić (80) i dalje se suočava sa zdravstvenim problemima. Poznati glumac je pre nekoliko dana operisan u Kliničkom centru u Beogradu.

Kod njega su se pojavile komplikacije u radu bešike i bilo je neophodno da se uradi intervencija. Reč je o manjem hirurškom zahvatu. Intervencija je prošla bez komplikacija i Simić se uspešno oporavlja. Svaki dan se sve bolje oseća.

– Javile su se komplikacije zbog kojih je Nikola ponovo morao da bude podvrgnut manjem hirurškom zahvatu. Dobro je podneo operaciju i nema razloga za paniku. Očekuje ga još nekoliko nedelja rehabilitacije. Želja mu je da se vrati na scenu već na jesen – kaže prijatelj doajena srpskog glumišta koji nije želeo da se objavljuje njegovo ime.

Nikola Simić prvi put je operisan početkom februara u Institutu za urologiju i nefrologiju jer boluje od raka testisa i prostate. Sada je po drugi put morao kod hirurga, ali ovoga puta operacija je dosta lakša od prethodne, piše “Kurir”.

Simić već više od četiri decenije igra u predstavi „Buba u uhu”, kao i u mjuziklu Pozorišta na Terazijama „Producenti”. Kako je ranije najavljeno, Nikola bi trebalo da igra u nastavku filma „Zona Zamfirova”, koji će se snimati na Vlasinskom jezeru. Međutim, ovaj angažman je neizvestan zbog njegovog zdravstvenog stanja.