OBJASNILE SU RAZLOGE: Ovo su ispovesti žena koje su varale svoje muževe

žena
pixabay.com

Jedan od najvećih strahova muškaraca i žena koji su u vezi jeste preljuba. Četiri žene koje su prevarile svoje partnere objasnile su i zašto su to uradile.

 

“Nakon prevare cenim to što imam”

Jedna od njih bila je sedam meseci u vezi. Tada je rešila da dečka počne da vara. Dva meseca se nalazila sa drugim muškarcem i tada shvatila da gaji snažna osećanja prema svom dečku. Priznala mu je aferu i tvrdi da je njihova veza snažnija nego ikad.

“Sa Džonom je bilo sve u redu, ali jednostavno sam se počela da se pitam jesam li se prerano ‘predala’, zato sam počela aferu. S ljubavnikom sam raskinula preko poruke i nikada ga više nisam videla. Džon je bio slomljen kada sam mu priznala, ali mi je ipak oprostio. Nikada nismo bili srećniji nego sada i mislim da ne bih znala da cenim ovo što imam s njim da mi se nije potkrala ta greška”, istakla je ona.

“Osećala sam se usamljeno”

Šeron je u braku bila 19 godina, ipak, osećala se usamljeno. Kako je muž najviše vremena provodio na poslu, ona je otpočela aferu sa svojim kolegom.

“Imali smo slične interese, bila sam mirna i opuštena sa njim, sve ono što nisam imala sa svojim suprugom. Delio mi je komplimente i činio da se osećam posebno i privlačno. Zajedno smo bili tri meseca, ali me je izjedala krivica. Priznala sam suprugu, koji mi je oprostio, jer je shvatio zbog čega je do toga došlo. Ne želim ceo život da sedim sama pred TV-om”, priča Šeron.

“Zaljubila sam se i ostavila i muža i decu”

Džo je počela da se viđa sa svojim komšijom iako je bila u braku i već imala dvoje dece. Mislila je da je u pitanju prolazna zaljubljenost, ali kako nije mogla da ga izbije iz glave, rešila je da sve prizna mužu i napusti ga.

“Moj brak se raspadao i jednostavno sam pronašla utjehu u njemu. Seks je bio fantastičan. Morala sam da odem iz braka, sve sam priznala mužu i otišla. On je dobio kuću i starateljstvo nad decom, ali moram da priznam da nikad nisam bila srećnija. Žao mi je jedino zbog dece, imali su 4 i 5 godina kada se to dogodilo”, rekla je ona.

“Trpela sam prevaru, a onda rešila da se osvetim”

Rebaka je saznala da ju je muž prevario sa šest žena dok je ona bila trudna i rešila da mu se osveti.

“Petkom bi odlazio ujutro na posao i vraćao se tek u utorak, kao da je to najnormalnija stvar. Kada sam bila u osmom mjsecu trudnoće, posumnjala sam da me vara. Unajmila sam detektiva koji mi je rekao da bi u pitanju moglo biti čak šest žena. Rekla sam mu da sve znam, ali on se pravio da to ništa nije istina”.

Prevaru je trpela još osam meseci, a onda otpočela aferu sa svojim oženjenim bivšim dečkom. Ipak, to joj je samo zakomplikovalo stvari.

“Shvatila sam da nisam srećna, pa sam ostavila i supruga i ljubavnika. Verujem da ću jednog dana naći pravu osobu”, zaključila je ona.