Danas joj skoro niko ne veruje "na prvu loptu" šta je sve preživela.

Svet je šokirala priča manekenke Kejti Pajper kojoj je 2008. dečko sipao kiselinu u lice. Kejti je zbog ovog monstruoznog čina oslepela na jedno oko, dok je lice uspela donekle da koriguje plastičnim operacijama.

Inače, Kejtin dečko Deni Linč je unajmio Stefana Silvestrija da sipa Kejti sumpornu kiselinu. Manekenka se godinu i po dana skrivala od očiju javnosti, a onda je odlučila da istupi zbog svih zlostavljanih žena koje su preživele teror. Danas joj skoro niko ne veruje “na prvu loptu” šta je sve preživela.

Kad se pogledam u ogledalo, ožiljci me više ne uznemiravaju. Oni su podsetnik da sam jača osoba od one koja je htela da me povredi – rekla je Kejti

I'm on stage in 40mins come and see me at the Feel Good Stage for my show Self-esteem at Spring @ideal_home_show

A post shared by Katie Piper (@katiepiper_) on

Nekadašnja misica Vinčestera i manekenka morala je da prekine karijeru koja je tek počela. Kejti Pajper je pre devet godina pretrpela silovanje i opekotine kiselinom. Ona je ušla u vezu sa Deni Linčem i tu je iskusila strahote – on je Kejti silovao, tukao… Nije ga odmah prijavila, a on je otišao korak dalje.

Linč je ubedio da dođe do internet kafea. Ispred njenog stana sačekao je muškarac pod kapuljačom. Bacio joj je kiselinu u lice.

Bila sam užasnuta da vidim svoj odraz, nisam prepoznavala sopstveno lice. Verovala sam da nikome više neću biti privlačna, niti intimna sa bilo kim, rekla je Kejti.

Spring vibes today in @8thsign dress ????

A post shared by Katie Piper (@katiepiper_) on

Danas, ona je majka. Ima ćerkicu Bel i verena je. Uz to, radi kao voditeljka na televiziji u emisiji “Bodyshockers” koja se bavi pričama o ljudima sa medicinskim problemima i velikim deformacijama na telu.

Svi imamo ožiljke, neki su na koži, a neki na duši. Zapamtite – oni koji opstaju nose ožiljke. Sledeći put kada se pogledate u ogledalo podsetite sebe – ponosan sam što sam živ – poručila je ova hrabra žena.