Ovi modni detalji na ženama ‘izluđuju’ sve muškarce

zena
Pixabay.com

Zaboravite na seksi donji veš, ovo su neke krpice koje možete da obučete i oduševite svakog muškarca.

 

Uskoro će Dan zaljubljenih, pa drage dame mogle biste da partnere obradujete nekim modnim detaljima koji će mu prosto pomutiti um. Otkrivamo vam šta to muškarci obožavaju da vide na ženama kako bismo vam olakšali da pronađete pravu stvar da ga iznenadite:

Karirana suknjica

Radi se o suknjici koja se nosi kao uniforma u školi. Muškarci kažu da su baš uzbuđeni kad vide odraslu ženu u tom izdanju u kojem su njena kolena otkrivena.

Naočare za vid

Postoji nešto neodoljivo na ženama koje nose naočare za vid. Deluju seksualno inteligentno što uzbuđuje svakog muškarca. Donji veš ne može da se takmiči sa tim.

Čizme do butina

One privlače pažnju i uzdahe muškaraca, iako ih žene izbegavaju. Ove čizme na ženskoj nozi deluju jako moćno, da će svakom muškarcu seksi donji veš biti na kraj pameti.

Kožna jakna

U kožnoj jakni žene su previše seksi, za njima se uvek okreću muškarci i ne mogu da im odole. Ovaj stil deluje buntovnički, pa muškarci takve žene žele da “ukrote”.

Maska

Mnogim muškarcima je seksualna fantazija žena pod maskom, hteli oni to da priznaju ili ne. Pogotovu maske koje prikazuju erotičnost kao što je maska Lare Kroft, takvo iskustvo ostalo bi im u sećanju zauvek.

Vaša omiljena kratka crna haljina

Kada se pred partnerom pojavite u seksi donjem vešu, seks je zagarantovan, međutim, ukoliko obučete vašu omiljenu haljinu u kojoj se osećate puni samopozdanja, požuda će danima da se oseća u vazduhu.