Ovo premijer krije ‘kao zmija noge’: Vučićeva majka radila u američkoj ambasadi u Beogradu

Majka Aleksandra Vučića, Angelina Vučić je u vreme kada je njen sin bio u Srpskoj radikalnoj stranci bila zaposlena u ambasadi Sjedinjenih Američkid Država. Ovom činjenicom se premijer Srbije nekada hvalio, a danas to vrlo vešto krije, piše Teleprompter.rs.

– Sa Vučićem sam bio u vojsci. Čak se i tada ponašao nadmeno i iznad svih. Majka mu je radila u američkoj ambasadi. To znam pouzdano jer je stalno pričao o tome. Oca nije ni spominjao nikad, a u posete i na zakletvu je dolazila majka sama – otkriva izvor ovog portala

Teleprompter podseća da je ovaj podatak indirektno i nehotično potvrdio i sam Aleksandar Vučić kada je u emisiji “Oko magazin” na RTS-u, govoreći o smanjenju penzija, izjavio da će njegovi roditelji biti najviše pogođeni smanjenjem penzija jer imaju “jedne od najvećih” – majka 80.000 dinara, a otac 90.000 dinara.

Majka premijera Srbije Angelina Vučić nekada je radila kao novinar na RTS-u, međutim, postavlja se pitanje – koji novinar javnog servisa iz devedesetih godina ima penziju od 80.000 dinara?

Nikome nije jasno kako je moguće da je neko tih godina bio član SRS, a majka zaposlena u američkoj ambasadi…Odgonetnimo misteriju!?